Vem är det? :S

Hej! Först måste jag säga att ni har en SUPER-BRA sajt med mycket bra och intressant att läsa. och nu till mitt "problem" Jag och min mamma bor i en lägenhet och ibland händer det väldigt läskiga saker här hemma. När mamma stått och duschat har det varit någon som har petat henne på ryggen, hon vänder sig om och där är ingen och antingen är hon ensam hemma eller så ligger ja å kollar på tv (jag har absolut inte gjort något). När jag vart på toa så har jag två gånger sett en "vit skepnad" gå förbi dörren (första gången trodde jag att jag såg i syne, men så hände det en gång till och då började jag undra). Och en gång när jag skulle sova i min loftsäng var det något som rykte i sängen så hela den skakade och jag låg blixt-stilla och hade nyss släckt och dragit på mig täcket (jag var alltså helt vaken). Min hund brukar följa efter något mitt i tomma intet ibland oxå. Och ibland kan han bli jätterädd, skälla och sånt. en gång t.e.x. så skulle ja å min kille se på film i mitt rum. Min hund började skälla mot ett hörn i mitt rum och blev rädd och sprang mot dörren och ville ut med svansen mellan benen, samtidigt som det här hände flammade ljuset till (hade tänt ett värmeljus). Det här är lite av de "konstiga" saker som hänt här hemma. Det konstiga är att den "vita skepnaden" har bara kommit från mitt förra sovrum, och det händer bara saker inne på toan när man har dörren öppen. Mamma och jag var lika rädd för det här och våga inte berätta för varandra. Men till slut så gjorde vi det, och båda har varit med om i princip lika saker. Vet ni vad det här kan vara? är det bara en inbillning från mig, mamma och hunden? Hade varit ENORMT tacksam om ni svarade på det här för vi vill verkligen ha svar! Tack på förhand! //Ida

Hej Ida. Av din berättelse att döma, låter det hela väldigt märkligt. Att ni har något på besök hemma hos er verkar uppenbart. Däremot ska man också komma ihåg att om en person i närheten inte mår bra, kan saker och ting också uppkomma, exempelvis att saker flyttas osv. Men iom att hunden ser saker, verkar få just den teorin att inte hålla. Djur ser nämligen mycket lättare de saker vi själva inte uppfattar. Vet ni någon form av historik om er lägenhet? Vem som har bott där tidigare osv? Att det spökar just hos er behöver inte betyda att det är i er lägenhet som den som spökar har bott i, men kan dock vara så. Ett gott råd är att skicka samma fråga till kvaser.net och se hur de ser på saken. Hoppas att det löser sig. Tror inte att ni behöver vara rädd, även om det kanske känns otäckt.<br><br>/Patrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *