Vem är han?

En fråga till, jag har vid ett tillfälle sett en lång smal lite kutryggig man i min trädgård och en gång samma mansfigur på väg upp till min grannes altan. När jag påtalade detta för henne visade det sig att hon också sett honom vid flera tillfällen. Varav ett av dem var inne hos mig. Kan du få fram vem denne man är och hans uppgift? Han går alltid mycket målmedvetet. Det skulle var så roligt att få veta vem han är. Hälsningar Anette igen

Hej Anette! Igen:) Mannen har gått denna väg förr men jag vet inte om han är knuten till huset eller marken. Han besökte någon ofta och det känns lite som om han är präst men ändå inte. Han känns som godheten själv och han besökte ofta och regelbundet sjuka, gamla och handikappade i sin omgivning. Han var ett uppskattat besök för alla och det sken av medmänsklighet runt honom är fantastisk! Han gjorde detta till den dag han inte kunde själv men han kan ha gått bort i samband med ett viktigt besök- viktigt för honom. Får upp Sigurd eller liknande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *