Vem är han, och vad är det med mig?

Hej! Jag är en 15 årig tjej som har upplevt lite obehagliga saker som jag har frågor om… Första saken: handlar om en äldre man/farbror, han har besökt mig på nätterna 2 gånger nu..Första gången var förra sommarn och andra gången var för ca 2 månader sen..Jag minns väl hur mannen ser ut och är helt säker på att det inte är en tillfällighet att han besöker just mig.. Hans ansiktsuttryck är stelt och jag blir osäker på om han visar sig i ett gott eller ont syfte… Men till skillnad från första gången så gick han långsamt emot mig den här gången… den andra saken: Jag har alltid varit en person som haft det lätt att läsa av personer.. dvs. jag vet hur deras personlighet är innan jag lärt känna dem.. Jag kan också veta saker om vissa personers förflutna eller helt nya saker som jag omöjligt kan veta..Till exempel: att en kille som jag precis börjat prata med hade bråkat med sin pappa dagen innan, det var ingen som visste om bråket..men jag visste, så jag frågade honom hur det hade gått och han blev lite chockad och frågade hur jag visste det, men tyvärr så har och hade jag inget svar på frågan, vet du vad det kan bero på? Jag kan också veta precis vad vissa personer tänker på, och svara på deras frågor utan att de ens öppnat munnen… Detta har hållt på sen 3 år tillbaka om jag minns rätt… Men det som jag är mest berörd av är något som har startat sen 2 veckor tillbaka… Jag har haft drömmar om mina kompisar, både dag drömmar och vanliga drömmer.. En dagdröm handlade om min kompis, som blev nerputtad för en trappa.. jag tänkte inte så mycket på saken till en början inte ens när han själv berättade det.. En annan dröm(på natten) var om en tjejkompis.. jag drömde att hon skadade sig själv på magen, och dagen efter kom det fram att hon gjort det vid samma tillfälle som jag hade drömmen.. Det känns jobbigt att drömma saker som man vet händer på riktigt utan att kunna göra något åt det… Tack för att du tog din tid att läsa allt! så mina frågor om detta: Vem är mannen och vad vill han mig? varför kan jag se saker i drömmarna, och varför just jag? Betyder drömmarna något? Hur kan jag veta saker om folk utan att känna dem? Är det viktigt att hålla kontakt med de personer som jag drömmer om, och har en psykisk kontakt med? Tack! Kram Hannah! 🙂

Hej Hannah! Det är din guide som kommer till dig och du ska prata med honom och få svar på dina frågor! Du är synsk och medial svårare än så är det inte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *