Vem besökte mig?

Inatt när jag skulle somna så kände jag att någon besökte mig i mina drömmar. Jag kände den där kemin som jag kände då jag var på min mormors begravning när jag såg begravningsenteprenören/vaktmästaren i kyrkan. Kan man när man sover "besöka" eller får "besök" av sin själsfrände? Jag kände kemin så starkt,lika sarkt som när jag var där. Kanske dukan berätta för mig vem det var som besökte mig. Träffar jag honom snart eller det är/var bara en önskedröm? Tacksam försvar.

Hej! Visst kan man träffa sin själsfrände i drömmen men det känns som om ni känner varandra från en annan period, ett annat liv men jag kan inte säga om ni är menade för varandra i detta livet eller inte. Ni kommer säkert att träffas igen och vem vet vad som sker?! Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *