Vem leker med min teve???

Hej Evy! Du har inte hunnit svara på min tidigare fråga (om vem som ljuger om mej på jobbet och vem som bytte kanal igen osv.), men nu har det hänt igen, så nu måste jag fråga: Vem i hela helsefyr är det som leker med min teve!!! Det hände för en liten stund sedan igen. Jag har ny teve (den gamla gick sönder lite efter att någon bytt kanal första gången) och var ensam hemma och såg på Ghost Hunters. Jag tittade bort en sekund.När jag såg upp på rutan igen var där en meny-rutan, där det stod vad för program som skulle komma osv. Jag försökte stänga ner den, men det gick inte. Jag stängde av teven och satte på den igen. Sen fick jag inte på ljudet på teven mer.Jag stängde av den igen. Då var det för högt på och jag fick inte ner ljudet. Efter en stund blev teven som vanligt igen. Men vad var det som orsakade det här?? Är det ett spöke som gillat att jäklas eller Djävulen eller något annat? Och angående min tidigare fråga…? Tacksam för svar. Kram och glad påsk!=)

Hej ! Jag är jätteledsen om jag missat svar men ibland går det inte att skicka och jag glömmer skicka svar via mail! Det är någon som vill ha kontakt med dig och visar detta genom att leka med tv :n. Lättast är om du tar kontakt med ett medium i din närhet och får en sittning för att få fram vem som besöker dig då det känns som meddelanden till dig! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *