Vem ringer på dörren?/ Flytt?

Hej! JAg har 2 frågor som som jag går och tänker på väldigt mkt! 1. Det har hänt 2 ggr att jag vaknat på morgonen av att det ringer på dörren, jag har inte vågat gå och öppna för det har varit så tidigt på morgonen och det kan omöjligt ha varit någon som jag känner. Efter en stund har jag gått och tittat om man kunde se några fotspår i snön utanför dörren men det har det aldrig varit! Så jag undrar om jag bara drömt eller vad är det som pågår! 2. Jag och min sambo känner panik över att vi måste flytta, vi trivs inte där vi bor..vi mår faktiskt riktigt dåligt av att bo här, och nu känns det som att bristningsgränsen är nådd och vi har insett att en flytt är oundviklig. Vi äger inte huset vi bor i nu utan bara hyr det, vi vill helst köpa ett hus men tack vare huspriserna pratar vi om att ev köpa en lägenhet men är inte säkra på om vi kommer att trivas i en lägenhet! Vi längar efter vårat hus som vi kan älska och ta hand om…men hur länge ska man orka vänta.. hur länge ska man behöva må så otroligt dåligt? Det tär mycket på vårt förhållande av att bo här…visst kärleken övervinner allt men inte i all evighet under dessa omständigheter. Vi vill bara må bra! Snälla, kan du se om en lösning snart kommer?? Har du något råd, om vi ska satsa på lägenhet eller hus? Jag är otroligt tacksam för hjälp!!! / Madelene

Hej Madelene! Svarat på din fråga via mail! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *