Vem var besökaren-besökarna.?

Hej Bor utanför Helsingborg i en by som heter Mörarp.Köpte ett kedjehus där när min man gick bort. Min dotter och jag flyttade dit. Så länge min dotter bodde med mig märkte jag inte så mycket av aktiviteterna . Men när hon flyttat och jag hörde steg på övervåningen fast det inte fans någon där förstod jag att det fans något i huset. Brydde mig inte så mycket om det utan det blev någon sorts vetskap om att jag inte var ensam längre och vande mig vid detta. Det gick något år och plötsligt en natt vaknade jag av att något smällde hårt i en dörr. Blev rädd och sprang upp och tittade om någon brutit sig in i mitt hus.Men så var inte fallet. Detta upprepades inte varje kväll. Men då och då.Och vid varje tillfälle blev jag mer och mer rädd.Till slut vågade jag nästan inte somna. Fick kontakt med en man som helar hästar. Han sa att han skulle hjälpa mig. Och det gjorde han. Det fans något i en garderob som luktade mycket illa. Han tog bort lukten och det obehagliga smällandet . Men han kunde eller ville inte berätta för mig vad , vem det var som hälsadede på mig. Är tacksam om jag skulle få svar på detta. och går det inte så meddela det till mig. Vänliga hälsningar my

Hej May-Inger! Du får ursäkta mig för det jag kommer säja nu…Men jag blir så innerligt trött på dessa som inte är tydliga och kan säja som det är och istället skapar tusen nya frågor! Även om svaret kan tyckas obehagligt och känsligt så är det oftast bättre att vara tydlig så den som undrar och upplever obehaget(idetta fall du)får lugn och ro även i sinnet. Och är man på plats i det hus fenomenen är, bör man kunna vara så tydlig att man kan ge svar! Jag får sagt följande: Din man hade svårt att acceptera sin död och ville för allt i världen inte släppa taget om sin familj dvs er. Under lång tid vägrade han inse och förstå att han behövde komma till andra sidan och valde istället att följa med er. När du blev ensam så upplevde du hans närvaro tydligare också därför att han försökte göra sig hörd. Fick du aldrig tanken eller känslan att det kunde vara han,blir min spontana fråga? Jag vet inte vad denna sk hästhealer gjorde eller om det var en lyckad kombination av båda men jag får iallfall sagt att Ljusväsen uppmärksammade din make och efter att de förklarat för honom varför han bör släppa sina bindningar till er/dig följde han villigt till andra sidan. Nu kan han besöka er men mera på ett "sunt sätt" utan större fenomen utan istället via drömmar.Han har funnit mening i sin nya tillvaro. Det är den förklaring jag kan ge dig och jag hoppas du upplever att du inte behöver fundera mera! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *