Vem var det ?

Hej Evy! Jag hade en dröm för c: någon månad sedan, att jag åkte i en bil med ljus klädsel. Föraren stannade plöstligt och vände sej mot mej, och såg rakt in i mina ögon, och då våra blickar möttes så hade han de mest vackrase glittrande ögon som gick i Grön /brunt! Det sa klick och båda blev gränlöst färälskade i varandra! Min fråga är nu om du kan få fram om jag ska träffa den här mannen:) Eller har jag redan kontakt med honom! Tack på förhand! Och jag måste tillägga att du är nycket duktig att svara på så mycket frågor! En vacker blombukett får du här!

Hej! Det verkar som din guide har hittat dig och tvärtom!! Bilen kan symbolisera din färd i livet- framåt och du kommer att träffa mannen i ditt liv! Grattis! Tack för den vackra buketten! Vårdar den i mitt hjärta!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *