Vem var det?

Hej! Min lillebror på 7 år är ganska "speciell" för han har sett personer i vårat hus, personer vi inte sett. Jag vet inte var jag själv var just när detta hände men min mamma har berättat. Min lillberor kom in till mamma och nästan grät, mamma frågade vad det var och han svarade: Jag trodde det var Julia som kom in i mitt rum, men den här personen var helt svart i ansiktet. Han har sett fler personer och jag själv har upplevt mycket saker, då jag "älskar" allt som har med andar att göra. Kan det ha varit så att det har varit någon "besökare" som varit hos oss, och i så fall vem? Tacksam för svar! MVH// Julia

Hej Julia! Börjar att be om ursäkt för att svar dröjt. Hur har ni det hemma? Har ni mycket påhälsningar? Det ni kan göra när det är för mycket är helt enkelt att säga till dem att backa ett steg från er. De vill visa och berätta saker för er för att kunna gå vidare men det är inte lätt för en 7 åring att göra detta. Hör av dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.