Vem var det hon såg?

Hej! Jag har nyligen flyttat till en ny lägenhet och har lite funderingar om den gamla lägennheten jag hade. Det var ofta så att hundarna och även jag och mina vänner såg en skugga i hallen och inne i det ena sovrummet där jag och min lilla dotter (född i feb i år) låg och sov. En av mina väninnor frågade dessutom nyligen vad det är som var där inne eftersom hon alltid ser som en vit glob/sken därinnifrån varje gång hon kommer på besök. Min mor, och även jag, sov väldigt dåligt inne i det rummet och jag upplevde ofta att jag var iakttagen och att någon stid vid min sängkant och tittade på mig. Det hände även vid flera tillfällen att vi hörde som skratt utifrån vardagsrummet när vi satt i köket och drack kaffe och hundarna reagerade på sså vis att dom kunde stirra ut i hallen och morra eller in i en utav väggarna i vardagsrummet och morra, alltid i samband med att vi sett en skuggaa eller hört ett skratt eller duns. Min dotter "pratade" också många gånger med denne någon som jag är övertygad om existerade där (jag själv är känslig för att känna av närvaro av andar). Hon kunde följa denne någon med blicken, skratta och "prata". Detta gjorde hon flera gånger både i vardagsrummet/hallen och i sovrummet. Min fråga är, vem är denne någon som så ofta var och hälsade på oss? Det är inte så att jag upplever det som obehagligt, tvärtom. Det enda som var lite smått iriiterande var att man inte kunde sova pga iakttagelsen men det upphörde oftast när man bad den/dem att sluta. Vem är det som befann sig där? Var det fler? Och kan du få reda på vad denna/dessa gjorde där? Är så nyfiken och får verkligen ingen ro om jag inte får svar! Tack på förhand! Mvh johanna

Hej Johanna! Vad jag får fram så är det en medelålders kvinna som står vid din sida. Hon är din dotters guide och ledsagare. Går jag på klädseln vill jag nog ha henne från 1940-talet. En stark kvinna som gick sin egen väg, ser inga barn eller man runt henne. Kan vara en släkting till din man på hans fars sida. Du behöver inte vara rädd och nu har du fått ett så bra svar som jag kan ge dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.