Vem var på min dator?

För ett par år sedan blev jag lite fundersam över vem som använde min dator, eller rättare sagt, det lät så i alla fall. Var i badrummet för att göra mig i ordning för kvällen.Sonen var i sitt rum och såg på tv, och sambon låg och sov.Datorn stog då i vardagsrummet.Eftersom det var ganska så sent på kvällen så var det bara jag som använde den just då. Står där i badrummet och hör tydligt hur någon skriver på datorn…kommer ut, bara för att upptäcka att sonen fortfarande såg på tv i sitt rum, och att sambon sov, vem använde min dator? En annan gång hörde jag hur nån kom in genom ytterdörren, också det hörde jag klart och tydligt. Var ensam hemma, men ingen kom. Vem? Eva

Hej Eva! Vem har bott där före er? Känns som eko från någon som bott där tidigare. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *