Vem, vilka?- Fråga besvarad 2014-12-26

Hej. Jag heter Martina och är 28 år.
Det känns som att det “spökar” i mina föräldrars hus. För några år sedan var det mer intensivt
med steg i korridoren på nätterna, såg saker i ögonvrån, ytterdörren som smällde igen mitt i natten
fast den var låst, någon stampar av sig “snön” i farstun sent på kvällen men det är ej någon där,
hunden skäller och tittar upp i ett tomt hörnet i taket, stämningen känns tung i huset. En mörk skugga
sveper över stora rums taket på kvällen. Detta slutar ganska tvärt efter ca tre månader. Vem kan det ha varit?
Jag tror att jag vet. Under ungefär
samma period är jag hemma i min dåvarande pojkväns hus på landet (byggt ca 1912) och jag ligger i
sängen, den börjar då skaka en aningens kanske 4 sekunder, sedan slutar det.
Nu känns det som att det är något på gång hos mina föräldrar igen. Sov där för några veckor sedan,
hör då tydliga knackningar i väggen som att någon knackar med sin knoge. Jag står ut ca 20 min och går
sedan att väcker min mamma. Då slutar det. Hon har sagt att pappa har pratat om dessa knackningar med
men att hon aldrig hört dem. Pappa jobbar i en annan stad på veckodagarna.
Min syster sov hos mina föräldrar i helgen och gick på toa ca kl 5-6 på morgonen. Gick sedan och lade sig.
Mamma gick upp vid 8.00 och skulle gå till den lilla toaletten, den var då låst. Hon var tvungen att hämta skruvmejseln
för att låsa upp den. Det har aldrig hänt förut och de har bott där i 27 år.
Jag har flyttat till en ny lägenhet och i fredags tror jag att det var så låg jag i min säng och kände att det blev iskallt i luften kring mitt ansikte för en kort stund. Det kunde inte dra från något.
Är det något? Har jag med mig någon? Eller har jag bara vissa perioder jag känner av mer av sådant här?
Tacksam för svar! Med vänlig hälsning, Martina

Fråga besvarad 2014-12-26

Hej Martina!
Jag har försökt att “stanna en stund” i den energi som omger dig och den situation som du beskriver med misstankar om “spökerier hemma hos dina föräldrar på deras gård” och sedan andra fenomen som händer runt dig för att se om jag kan finna någon förklaring det det du berättar. När du berättar om händelsen hos dina föräldrar så känner jag ingen närvaro som jag kan  “spela upp “, “spela tillbaka” eller “fånga in” inte ens om jag går tillbaka i tid. Om du nu inte menar den äldre mannen med grått skägg som möjligen kan vara en farfar till någon av dina förändrar. Det är den enda jag kan känna av som energi efter en ande.

Däremot kan jag uppfatta energier från naturväsen och att dessa dyker upp när det är problematik med avloppet i toaletten eller när det finns problem i grundvattnet som hör till huset. Då dyker dessa naturväsen upp men det är inte för att ställa till oreda utan för att påtala att det är problem i avloppet eller i grundvattnet. Om du tänker efter så hur brukar det vara med “spökerier och knackningar” och diverse andra fenomen hos dina föräldrar… brukar detta inte hända i samband med att det varit problem med avlopp,vatten eller strömavbrott ? då är det dessa natur väsen som finns på plats som “vill hjälpa till” precis som de hjälpte de som bodde där innan dina föräldrar och precis som de alltid hjälpt de som bott på denna plats eller i området.
Om du lyssnar till sägner eller folklore historia från trakten så finns det säkert en och annan historia kring naturväsen och gårdstomtar, knytt älvor och vättar och så vidare. 🙂

Det andra jag kan uppfatta är handlar om dig själv som själ och person. Det jag kan uppfatta från dig är  att du en stark kvinna med skinn på näsan och mycket sunt förnuft och en kvinna som gärna vill ha saker förklarat för sig vad som gäller eller inte gäller och jag kan känna att det finns ett behov av kontroll av att förstå allt kring dig själv och i dig själv och runt dig själv. Om jag säjer såhär : att många av dessa fenomen som du upplever beror på dig själv och dina egna energier och på grund av att du är som en ljus lykta som drar till dig andra energier både levande och icke levande. Du har ju en mission här i livet och i den missionen ingår att med din positiva energi visa andra vägen ut ur nedstämdheten in mot ljusare vägar… Och detta behöver inte ha med andliga eller spirituella saker att göra utan kan i princip gälla vad som helst.
Är det något du kan relatera till ?
Det är det jag kan uppfatta från dig och som lyser klarast som svar från din själ. Du har många med dig för att hjälpa dig på din livsväg och de flesta av dem uppfattar jag som levande människor som finns där som stöd och vänner och många gånger är det dina levande vänners energier du har fångat upp från dem själva,deras guider eller anhöriga. Det du behöver lära dig är att skilja på vad som är vad och vad som är mitt och ditt så du inte tar på dig för mycket av andras energier och då talar jag främst om energier från levande.
Jag känner att jag inte svarar mer på detta utan jag tror att du förstår vad jag försöker att säja. Givetvis är du alltid välkommen att återkomma om det är något som är oklart eller om det är något annat du undrar över.
Ta hand om dig och God Jul & Gott Nytt År!

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM ☆ ¸.•°* ˜★

Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o admin

 

☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★
Ny och viktig information:
Du får kopiera,använda eller referera eller dela vidare svar som besvarats i frågespalten av mig men jag och vi på spökwebben uppskattar om ni uppger Spökwebben som källa.
Mina svar som jag ger till inskickade frågor som skickas till oss på Spökwebbens Frågespalt tillhör Spökwebben.
Detta är viktigt för mig att klargöra då mitt arbete som Paranomal Andlig Rådgivare för spökwebben är helt gratis och jag vill inte att någon annan ska göra profit på mina svar eller
använda mina svar som underlag i sina bloggar eller kopiera mina
som svar till egna klienter ( för att tjäna pengar snabbare ) och använda mina svar som egna svar utan att ange Spökwebbens Frågespalt som källa .
Spökwebben är gratis och att skicka in frågor till Spökwebben är gratis och att få dem besvarade är gratis och så kommer det fortsätta att vara så länge som Spökwebben vill ha mig som den som besvarar frågor i deras frågespalt.
Copyright tillhör Spökwebben.
Tack för förståelse!

☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *