Vilken väg? 2013-09-17

Hej!

Jag vill börja med att säga Tack för dina svar! Jag tycker om att du “är ett medium” i dina svar, samtidigt som du tänker i andra banor också! 🙂 Jo, jag har tagit studenten nu i sommar. Jag har sökt lite jobb här och var! Än har jag inte gått till arbetsförmedlingen med det ska jag göra snarast. Finns det något som jag borde fokusera lite mer på? Alltså någon inriktning? Jag har varit inne på butikssäljare, det tycker jag verkar lite kul just nu iallafall! Dock så söker dom inte personal.. Tack för svar! Kram

Fråga besvarad 2013-09-17
☆¸.•°* ˜★

Hej Hanna! och tack själv för att du skriver till mig i frågespalten på Spökwebben och känner att du kan fråga saker som du funderar över.

Jag är inget medium utan ser mig själv som en Andlig Paranomal Rådgivare som både kan vara medial och skeptisk  och allt på en gång 🙂 Och ingen behöver tro ett ord på vad jag skriver som svar utan jag vill att alla alltid ska utgå från sin egen magkänsla och sitt egna sunda förnuft. Det är det viktigaste.

Men ibland kan man vilja höra någon annans tanke eller svar kring något som händer och sker för att kanske få en pusselbit som man kanske själv inte tänkt på.

När jag känner din energi så återkommer jag hela tiden till detta med utomlandsresor och utomlands. Jag vet inte varför detta återkommer hela tiden därför att det liksom skriver över alla andra förslag  jag skulle kunna svara. Jag ser återkommande detta med hav,dykning,snorkling,resor,båtar,små butiker och cafe och vet inte heller varför jag hela tiden får tankar åt turism och au pair.

Jag får känslan av Spanien,Frankrike,Italien,Medelhavet,Grekland och resande. Men också öar i stilla havet och Maldiverna. Nya Zeeland. Australien. Men mest återkommande  är länderna kring Medelhavet.

Det kan vara så att jag fångar ut en möjlig framtid beroende på vilka val du gör i ditt liv. Och det jag fångar upp återkommer hela tiden till resa och upplevelser i andra länder. Ett aktiv liv men i många olika andra länder.

Men som jag skrev innan.. så ska du alltid utgå från dig själv och det DU  känner  intresserar dig och om du känner att du skulle vilja arbeta med mode,kläder eller i någon form av butik som har med mode,skor,smycken,väskor så har du nog också hittat rätt ställe för dig. Jag kan känna från dig att du skulle passa bra med jobb inom affärer och butiker då du har ett trevligt och ödmjukt positivt sätt mot människor och detta tilltalar kunder.

Så är det detta du vill göra så ska du följa din egna magkänsla och våga tro  på dig själv och våga gå runt och  fråga i just de butikerna du känner att du skulle vilja söka arbete i för att presentera dig själv .Det kan vara svårt att som ung få arbete idag men ge inte upp utan våga tro på dig själv och framförallt våga lita på din  egna magkänsla.!

Din egen magkänsla vet svaren bäst om vad som är bäst för dig.

Lycka till !

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *