Vill bara tacka!

dig och "pojkarna" som driver denna sida. Sedan jag hittade denna site för drygt ett år sedan har jag genomgått en fantastisk "förvandling". Från att ha varit fullständigt vettskrämd för allt "övernaturligt" så har jag kommit till den punkt att det bara är spännande och jag vill veta mer och mer. Det skrämmer mig inte längre, bara faschinerar. Jag läser böcker, letar info på nätet, fått kontakt med flera mediala personer, mediterar osv. Jag har fått en del information om min guide och vid flera tillfällen t o m sett "skuggor" som jag fått förklarat för mig att det är min guide. Jag har t o m "vågat mig på" en regression (som jag är tveksam till om det var fantasin eller vad det var?) Det hade jag aldrig vågat för ett år sedan. Så tack för att denna sida finns! utan den hade jag aldrig vart där jag är idag! Ibörjan skrämde denna sida mig, men jag kände att jag på något sätt var tvungen att gå igenom allt som fanns här, jag ville eg inte, men gjorde det ändå. Nu känns det som att det var någon mening med det… Så än en gång…ett STORT tack!! mvh Annika (Hyacinta)

Hej Hyacinta! Det blir vi jätteglada över att höra! Och du är inte ensam om att känna denna "skräckblandade förtjusningen" över övernaturligt och paranomalt/andligt. Det är väldigt många som berättar hur de varit tom livrädda för allt som har med det övernaturliga att göra även om där har funnits en viss nyfikenhet och viljan att förstå. Är man då dessutom en person som har mediala förmågor samtdigt som man är rädd eller känner sig obekväm med detta eller inte riktigt funnit sin plats i det hela så kan det vara tufft i början. Men är det något som verkligen stämmer så är det detta "Kunskap är makt" och mycket av det sk oförklarliga och andliga går att förklara på många olika sätt även om nu ingen kan påstås sig direkt veta säkert.Och sedan gäller det att skapa en egen bild och få pusselbitar att falla på plats så det passar ens egna föreställningar och upplevelser av saker. Dessutom att få prata och skriva av sig till likasinnade hjälper en hel del och när man är på denna typ av forum så är det lätt att man hittar vänner som kan komma att betyda mycket för en själv som person i sin andliga utveckling eller i sitt utforskande i det övernaturliga. Det är verkligen roligt att höra att du trivs. Jag hoppas du funnit många vänner och att du hittar och får information du söker. Det är också alltid bra att gå vidare,vidga sina vyer och att du kanske även vågar "testa dina nyfunna insikter och kunskaper" på andra sidor dvs när du mer själv känner vilken väg du vill gå. Det finns så många områden och så många inriktingar och här på spökwebben försöker vi inte hålla oss till "en grej" utan täcka in så mycket som vi bar kan hitta sedan är det upp till var och en att "finna sin egen grej". Tack för dina och och lycka till i ditt sökande! Mvh EeWee/crew Spökwebben

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *