Vill få bort skuggmannen!

hejsan Evy! Jag behöver din hjälp! Jag har en kompis som mår väldigt psykiskt dåligt.Mkt självmordstankar osv. O varje gång hon mår dåligt dyker en skuggman upp. Han låter henne inte vara i fred o tjatar på henne varje natt att följa med honom till stjärnorna. "följ med mig, du får det bättre här" Brukar han upprepa. En natt för ett tag sedan gick en tjej av o an här hemma hos mig när jag hade släckt o skulle sova.Hon försökte få mig att lyssna men jag orkade inte för tillfället. Då tog hon min väns utseende och skrek mig i örat att jag var tvungen att lyssna! Hon skrek så högt att jag själv skrek. Blev även greppad på nått sett som var väldigt obehagligt. Jag sa detta till min vän och skuggmannen försvann. Tills nu. Hon låg i sin säng o skulle sova då han dök upp. Denna gång var han mkt stark.O rörde henne på axeln o drog henne upp ur sängen.Han ville ha med henne ut. Vid hennes nedre sängkant stod 4 eller 5 st flickor i vita klänningar som pratade oavbrutet samtidigt som mannen. Känslan hon hade var att dom sa att hon inte skulle lyssna. Min vän följde skuggmannen ut i hallen o han öppnade ytterdörren fast den va låst o hon följde med ut på gården. Där sa han åt henne att sitta ner o titta på stjärnorna o upprepade att hon skulle få det bättre där. Nu kunde hon även se en ljustunnel från en av stjärnorna. När jag sov där var det så negativt i sovrummet o jag kunde inte sova. Mådde dåligt långt in på dagen efteråt. Vad betyder allt det här? Hur kan jag hjälpa min kompis??

Hej! Kan du skriva till min mail? Skicka med frågan åxo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *