vill må bra!

Hej på dig min vän. jag känner mig ledsen och nedstämd, känner att jag inte duger till. jag skulle behöva vägledning till ett bättre liv, hur ska man gå till väga? jag vet inte varför jag mår som jag gör, men jag tror jag behöver hjälp på vägen. har du några tips eller förslag? och det känns knappt som att jag har någon framtid för den delen heller .. mvh / théa

Hej Thea! Du är in en svacka just nu och det bästa för dig är att börja skriva ner dina tankar och funderingar. Skriv ärligt och gör detta varje dag samtidigt som du vänder det negativa till det positiva oavsett vad det gäller och hur svårt det är. Du vill bli piggare- tänk och se dig själv som en sol, gul, lysande och värmande. Le mot dem du möter även om du känner dig less. Tänk vänliga tankar om dem som finns vid din sida och i din omgivning även om du inte ser något vänligt hos dem. Vänd det negativa till det positiva. Vill du ha mer hjälp hör av dig och jag ska försöka hjälpa dig så mycket jag kan men kom ihåg att det är bara du som kan åstadkomma förändringar mot det ljusa och positiva!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *