2 frågor

hej! har två frågor som jag hoppas få svar på 1 jag gillar en kille i min klass och ibland verkar det som om han gillar mig med, vi håller typ på och bråka hela tiden och han brukar reta mig och ta min skåpsnyckel och sånna saker, kan du se om han gillar mig? (jag vet att jag nästan alltid frågar om kärlek men jag e typ beroende av det^^) fråga 2: för ett tag sedan så hade jag en dröm, jag kommer inte ihåg precis allt men detta hände: jag och en kille från min förra skola satt i ett lärarrum och hade några kort med frågor på det var tre frågor som jag kommer ihåg. första frågan var: vad kan inte denna kungen göra? (man såg en bild på en kung från en kortlek) svar: tala andra frågan: första simturen? svar:regn tredje frågan: vilken av cirklarna är störst?man fick se en bild med några cirklar men jag tyckte att alla cirklar var lika stora så jag svarade det på "svarsidan" stod det: Tack för att du la märke till det! vad tusan ska det betyda?! ha det bra! =)

Hej! Svar på nummer 1: han gillar dig men har lite svårt att visa det på rätt sätt! Din dröm tyder på att du är i ett lärande stadium och du bör försöka se det som inte är uppenbart och du bör försöka se mellan raderna så att säga. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *