2 frågor (:

Hejhej! Förlåt om jag skriver frågor ofta haha, men vill veta lite! 🙂 i alla fall, drömde en dröm för nån dag sen.. Jag var ute på isen på en sjö, med min vänner (asså inga vänner i verkligheten) helt plötsligt brakade isen och jag var i vattnet. men någon försökte ta upp mig. Sen kommer jag inte ihåg mer men tror att jag ramlade ner igen. Kan du svara på om drömmen handlar om att jag är lite osäker nu för tiden eller kanske drömen betyder om ngt annat? sen va det en annan sak. Om man har ett spöke som hjälpare/vägledare. Så hur/vad frågar man hjälp om ? Tack i förhand, denna sidan är så bra att jag har den som favoriter?!haha:D Kram Linn

Hej Linn! Din dröm tyder på lite osäkerhet från din sida tycker jag. Du vill så mycket men när det väl händer saker och ting så tvekar du då du är rädd för att "skenet bedrar" så att säga. Du vill vara vän med fler än du är idag men du vågar inte ta steget fullt ut. Vad gäller vänner så kommer och går många av dem men verkliga vänner består. Våga ta steget ut i det okända ibland! Du kan fråga om hjälp med att våga ta steget och du kan prata högt eller tänka din fråga inget är fel sätt. Tack! Kul att vara favorit ibland! Kram! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *