2 frågor (tack)

Hej tackar för svaren intressant hihi…men ploppar fortfarande upp en fråga till… De med de döda kan jag förstå men levande personer det är det jag mest är rädd för varför de kontaktar mig via andra sidan….Kan det vara förfäder? Och jag vill jättegärna lära mig mer om denna gåva

Hej Rolle! Nu hänger jag inte riktigt med här.Personer/andar från andra sidan kan inte vara "levande" eftersom de är döda och andar.Jag förstår inte vad du menar med "levande personer som kontaktar mig från andra sidan".Jag vill att du själv ska veta vad du menar innan jag talar om för dig vad det handlar om. Är du säker på att de som kontaktar dig inte är från framtiden?Dvs dina framtida fäder och släkt eller andra utomarter? Eller är det levande människor som lever här och nu som besöker dig astralt med sin eteriska kropp? Du måste verkligen mer utförligt beskriva vad du menar för att jag ska kunna hjälpa dig.Och beskriva även det som kan tyckas helt konstigt.Jag kan nämligen inte länka till dig då du har en stark skydd omkring dig. Beskriv din rädsla och varför.Vad säjer de och vad gör de och när dyker de upp?Ser du dom i drömmar eller i vaket tillstånd?Det här kan jag tycka är intressant så jag vill verkligen att du förklarar lite bättre vad du upplever!Ta god tid på dig och fundera!Och återkom! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *