Start

Välkomna till Spökwebben – men, vilka är vi?

Spökwebben grundades redan 2001 och var först på det svenska nätet av att behandla paranormala fenomen. Med åren växte sidan och är nu Sveriges största spöksajt. Gensvaret från er besökare har varit enormt stort. Vi på Spökwebben vågar påstå att vi besitter Sveriges största arkiv av svenska folkets egna spökberättelser och frågor.

Följ vår rysliga podd på

Lyssna på Spotify
Lyssna på Apple Podcast
Lyssna på Google Podcast
 

Följ Spökwebben på Facebook!

På Spökwebbens sida på Facebook får du kontinuerligt senaste spöknytt i ditt flöde.
Klicka här för att följa Spökwebben på Facebook

Nya spökberättelser, spökplatser och svar i Frågespalten!

Missa inte alla nya spökberättelser och spökplatser som kontinuerligt uppdateras. Det unika i dessa är att de sedan 2001 är inskickade av er besökare på Spökwebben. Detta är vi givetvis glada och tacksamma över.


SKICKA IN DIN SPÖKBERÄTTELSE

patrik@spokwebben.se

 

Spökwebben/Spook

Som många av er säkert redan vet, har Spökwebben ett samarbete med systerorganisationen S.P.O.O.K i Stockholm. Våra sätt att utreda platser och paranormala fenomen sker enligt samma tankesätt och principer. Spook är verksamma i Stockholm, Spökwebben i Skåne. Detta gör att vi tillsammans kan täcka ett större område inom Sverige.

Både Spook och Spökwebben använder sig av senaste teknologi för att göra en utredning optimal av vad gäller att fånga saker på digital media. Vår utrustning är bl.a. övervakningssystem på ett flertal mörkerkameror, ljudinspelare (EVP), EMF-mätare (känner av rörlig energi), temperaturavläsningsinstrument via laser osv.

Vid större utredningar slår vi oss alltid tillsammans. Då har vi minst 8 kameror i övervakning samt all annan utrustning.

Har du saker som du känner måste utredas? Tveka inte att kontakta någon av oss i sådant fall! S.P.O.O.K besöker ni på Spooknet.se. Spökwebben får ni kontakt med genom att helt enkelt klicka på “Kontakt” i menyn ovan!

Sköt om er nu alla vänner!

Spökwebben – Program om spökerier

13 svar på ”Start

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *