3de gången gillt, hoppas på SVAR!

Hej du ! har skickat in frågor förr men du har aldrig svarat, antar att det är många som skickar frågor till dig. Men nu till saken angående min Guide. Jag har precis börjat meditera med hjälp av skivor(ta kontakt med ditt inre) och jag får fram att min guid är en sånhär typisk kinesgubbe som han i killbill filmerna han gubben med typiskt långt vitt hår och långt vitt skägg, skulle gärna vilja veta mer om hur mina guider ser ut och vilka dom är. sen om du har något tips på hur jag ska få kontakt med andra sidan. jag är väldigt intresserad av allt som har med andar att göra, undra vem jag var i mitt förra liv.. 🙂 Ha det så gött och hoppas du svarar denna gång !

Hej! Känner inte igen din fråga så jag ber om ursäkt! För att hjälpa dig kan du maila mig så kan jag hjälpa dig lite bättre. 6506karlsson@telia.com Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *