Aktivitet?? 2

Aktivitet?? Datum: 2009-11-22 Från: Margaretha Odh Fråga Hej Spökwebben och Eva Lena Tror att jag har många andar hemma här. Sen några år tillbaka tycker jag/vi oss märka att vi inte är ensamma. Efter tråkigheter i vår släkt har det blivit mer påtagligt, t.ex. vi hör någon/några som går runt i huset, vi känner oss iaktagna och närvaro av någon, känns som några vill ha kontakt med mej eller oss. Vet inte om vi är öppna på något sätt men tror oss känna att det kan vara en äldre man och en tonåring ev med hans mamma. Kan du hjälpa oss att bekräfta om det är så här? Kram Margaretha >> Svar på frågan Hej Margaretha! Jag har lite svårt att se så kan ni skicka info om huset ni bor och kan ni skicka frågan igen så vore det kanon! Kram! Hej igen! Tack för ditt svar Eva-Lena! Huset är ett gult tegelhus som är byggt 1947-1948.Ett enplans med källare.Vet inte vad det betyder men till mig kommer det ett E och ett S kan det ha betydelse? Kram!

Hej! Du säger att detta kom fram efter tråkigheter i släkten och det jag kan få fram spontant är följande: det som hänt er påverkar andevärlden och det känns dels som avlägsna släktingar till er men ändå inte. Det de vill förmedla till er är att det som händer i er släkt inte bör hända då det sårar så många oskyldiga.Fråga mig inte vad det betyder det vet kanske du? Eva och Stefan fick jag upp men kan inte lova det är så. Inget långt eller mer konkret svar så hör gärna av dig igen när du läst mitt svar! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *