Älskar han mig eller inte?

Hej skickade fel första gången. Men jag tänkte höra hur det står till med min älskling Patrick som jag har 2 barn med och han har ju friat för drygt ett år sedan med har inte sett någon ring än. Och en gammal vännina gick till honom och ljög om saker att jag inte skulle älska honom men det gör jag. Det är så svårt jag vet inte vad jag ska göra han behandlar mig som en människa han inte tycker om ibland och ibland är det som om han älskar mig. Min fråga är Älskar han mig fortfarande? Kommer vi att gifta oss? Vill också ha en son till kommer jag att få det med honom? Kramar Natali

Hej Natali! Han har inte friat ännu då det inte kommit för sig så att säga. Han älskar dig på sitt sätt. Den vännina som sa så gjorde det för att försöka splittra er. Jag hör kyrkklockor men det är lite längre in i framtiden- kanske till sommaren. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *