andar i källaren?

Jag undrar om det verkligen finns spöken i källaren i vårat hus och om min bror verkligen inte känner av denne. Vem är det och vad vill han. Min kompis ser spöken och andar och hon blir lika rädd som jag i ett av rummen. Det var värre förrut innan jag började att prata med anden men jag känner fortfarande av honom. När jag kommer in i mitt rum så försvinner den känslan. Jag har fått reda på att det finns mycket strålning i mitt rum. Kan det påverka andarna något?

Hej! Den som är i källaren vill inte ha er där då han säger att det är hans. Det ni ska göra är att försvinna från källaren. Säg det som om det är din bror/syster som är i ditt rum och rotar..skrik och var bestämd. Din bro ser inget då han inte har öppnat sig som du har.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *