andar i klassrummet

Hej jag heter jennifer och ser andar i mitt klassrum. jag hadde ritat en häst bild och jag vissade den för en ande och anden böjde sig ner och kollade på täckningen. sedan när jag kom hem så såg jag en ande i köket ´jag vinkade till anden och anden vinkade tillbacka. sedan när jag borstade tänderna så stod samma ande backom mig. och när jag var i ett musick rum så var det en ande med randig tröja som hette amanda där och spelade instrument. då skrattade jag. amanda har följt mig till skolan oxå och vi är kompisar nu. men min fråga är om det är vanligt att se andar hela tiden på skolan och hemma. jag serinte andar i huvudet utan på riktigt.

Hej! För vissa-dig och mig tex- är det vanligt att se andar i skola, hemma i affären osv osv. Jag förstår vad du menar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *