Anden i glaset – händelse

Hej! Först vill jag bara säga, att allt jag skriver här nu, är 100 % sant. Vissa av er kanske kommer tänka "meh! Det är har en logisk förklaring" men om man själv är med om det, så vet man att det inte är så. I alla fall, nu ska jag berätta en sak som hände när jag var med mina två kompisar och gjorde "anden i lampan" hemma hos mig: *När jag och mina två kompisar för ungefär 1 ½ år sen, gjorde "anden i glaset" i mitt rum, bad jag anden att visa sig. Först hände ingenting. Då frågade mina kompisar vad jag sagt i glaset, då sa jag att jag bett anden visa sig, dem blev jätte rädda o sprang ner (obs, jag har tre våningar, vi var högst upp ensamma hemma o släckt överallt) jag satt kvar, skrattade lite o sa till dem att komma upp igen, sa att jag bara skojade (vilket jag inte gjorde) dem kom halvägs upp i trappan, innan jag började skrika hysteriskt och kuta förbi dem i trappan. Det som hade hänt var att lampan som hänger framför mitt fönster började gunga fram och tillbaks, inte lite utan riktigt mycket, och nej vi hade inga fönster öppet och som sagt, den gungade riktigt mycket! Vågade inte sova där den natten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *