Andlig närvaro

Inatt vaknade jag av ett konstigt ljud, det lät först som en kran droppade men sen blev ljudet intensivare och snabbare. jag väckte sambon eftersom jag inte vågade gå och titta själv. Han gick ut i vardagsrummet, sen sa han: " det är din mamma som spökar". Min mamma dog i somras. Det var alltså min mammas cd spelare som startat på något sätt, fast sladden var urdragen. Det fanns dock ingen skiva i. Visserligen fanns det batterier i den, men ändå. Jag blev alldeles stel och spänd. Då plötsligt kom ett sms på mobilen, kl 2.22. Jag vågade knappt sträcka mig efter mobilen, jag undrade vem det var, ingen ringer eller sms ar mig på nätterna annars! Det var min dotter som bor 13 mil härifrån, hon skrev att hon var rädd. Någon öppnade skåpluckor, drog en stol fram och tillbaks och en bordsklaff gnisslade. Och ingen var vaken eller uppe…Jag kunde tydligt känna närvaron av någon i mitt sovrum, och fick en känsla av att jag inte borde ha satt upp en liten tavla med bilder på mamma. Hon avskydde att bli fotograferad. Då hördes en knackning från där tavlan stod, det var så tydligt! Min sambo var säker på att det var min mamma som sökte kontakt. Men jag undrar vad hon ville säga mig egentligen? Var mamma hos min dotter på samma tid?? Vad ville hon henne? Till saken hör att jag besökte ett medium för inte så länge sen. Han fick kontakt med min mamma och jag minns att han sa att mamma kommer att besöka mig då och då. Jag vill gärna att mamma ska finnas runt mig också, men jag var inte beredd att det skulle bli SÅ tydligt! Jag har aldrig upplevt något sånt här tidigare, trodde bara att spökerier är inbillning och att det alltid finns en naturlig förklaring på allt. Jag är tacksam om jag får svar!

Hej! Det är din mamma som är på besök och hon menar inte att skrämma dig! Säg till henne att hon gärna får komma på besök men hon får inte skrämma dig eller någon i din familj! Hon vill så väl men det blir lite mycket! Prata med henne hon hör dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *