Konstig ringklocka uppföljning

Hej igen. Jo, jag har släkt från Österrike på min pappas sida, och har även bott i Wien under min studietid. Skulle vara mycket intressant att få reda på vem det skulle kunna vara, då jag har en del släkt där nere, som både gått bort och fortfarande är i liv. Kan du se om det är en man eller kvinna? Här följer frågan sedan tidigare: Hej. Jag har en lite konstig fråga angående ringklockan till min och min sambos lägenhet. Det är en batteridriven ringklocka som normalt låter den ding-dong ding-dong ding-dong två gånger. För några månader sedan när jag var ensam hemma, så ringde dörrklockan en väldigt konstig signal; de första 6 tonerna i en gammal tysk barnsång som skrevs av Ernst Anschütz (1780-1861). När de tonerna var klara lät klockan normalt ding-dong ding-dong ding-dong en gång till. Nu undrar jag om jag inbillade mig allting, då jag när det hände, låg och slappade på soff

Hej! Jag ser en man i traditionell klädsel, vitt hår, glittrande ögon och rosiga kinder. Han ser så glad och sprallig ut! Någon du känner igen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.