andra sidan

hejsan det var ett tag sedan hoppas allt är bra med er.Jag har haft det väldigt jobbigt ett tag och fortfarande med ser ljust på att allt ordnar sig.Nu till det jag ville tala om.. Jag har en lite undran över en dröm jag hade,jag dog i några minuter och stod mellan livet och ljuset..där såg jag min mor och morföräldrar / farföräldrar och en bekant som är nu på andra sidan men så såg min styvFar kan man kalla han,han har varit i mitt liv sedan liten.Han stod där vilket förbryllade mig för han lever.Min mor sa till mig: din tid är inte inne och ville att jag skulle vända men jag sa att han hör inte hemma där och han ska med mig.Sträckte ut min hand men,Sedan sögs jag ur ljuset och vaknade upp.Är det så att hans tid är snart inne,och de ville visa att han inte blir ensam.är det en förvarning till mig så jag ska hinna åka träffa honom?Eller vad menas med drömmen/förvarningen?(Det är han jag har haft föraningar om tidigare när han slutades andas). mvh pia

Hej Pia! Jag spår inte något som har med död och sjukdomar att göra. Din dröm betyder mer en ny början för din styvfar då döden inte betyder döden bokstavligen utan att något måste dö för att något nytt och bra ska börja. Ta det lugnt och tänk inte negativa tankar då de påverkar oss på ett negativt sätt. Försök tänka positivt även om det är svårt alla gånger. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *