kommer min dotter

Hej! Tack för alla svar du ger oss. Vill även skicka dig energi så du får ork att ta emot allt som du får höra. jag har dock en fråga om du vill hjälpa mig med den? Min 14 åriga dotters liv har nu gått i kras pågrund av att hennes kille har gjort slut förmodar jag. Hon patar inte med mig men jag vet att hon nu pratar med hennes kompisar. Allt jag hoppas på är att hon snart fixar en ny kille ser du om hon kommer på fötter igen och ser du om hon kommer snart fixa en ny. Hon är så fin och ser väldigt bra ut men detta har tagit hårt på henne och jag är rädd att hon inte fixar detta.

Hej! Tar tacksamt emot energin du skickar! Tack! Din dotter kommer att repa sig även om det tar lite tid.Detta är något som hon måste ta sig igenom och det är en del av hennes liv. Hon har vänner att prata med och det är bra och när hon blir äldre är det dig hon kommer att prata med. Var inte orolig för din dotter hon klarar sig! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *