Ang andlig närvaro

Hej skickade tidigare en fråga till dig om jag var mottaglig för att känna av andlig närvaro. Du svarade att jag har många omkring mig, menar du då andar? Nyligen gick en kollega till mig hastigt bort i hjärnblödning, tänker mycket på hennne emellanåt. Hade varit roligt om hon hälsat på mig och det kanske hon har utan att jag vetat om det. Vi stod inte varandra jättenära men hon var en otroligt snäll tjej. Jag hade en tung huvudvärk när jag fick veta att hon gått bort och den lättade inte förrän jag satt mig på jobbet en dag och föreställde mig hur hon gick in i ljuset efter det så mådde jag bättre, jag är inte troende men jag tror ändå att det finns nått ställe efter döden man färdas till efter att livet tar slut. Jag är otroligt nyfiken på det här med andar, hur gör man om man vill kommunicera med dem? Kanske jag upptäcker att jag inte alls vill, tror att jag samtidigt kan vara lite rädd. Men nu när det händer saker reagerar jag inte nämnvärt utan tänker att det är väl någon här på besök bara, känns aldrig obehagligt, mera som en naturlig del av vardagen.

Hej! Du har många andar omkring dig och du har svarat dig själv i din fråga men du ser den inte:). Du hjälpte henne över och det är på den vägen du går just nu men det är upp till dig om du vill eller inte men som du själv säger så känns det som en del av din vardag redan och det är "bara att hänga med!". Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *