ang. min dröm

Hej igen! tack för svaret! Jag tycker den bild du beskriver stämmer till viss del. Hon hade vitt nattlinne som du säger och vitt hår. Men jag kan inte se att hon var mörkhyad. Däremot är dragen i hennes ansikte utmärkande, kanske till och med indianska. Kanske var det samma kvinna ändå. Min mor är mycket intresserad av indianer och är övertygad om att hon levt som indian i sitt tidigare liv. Kanske har jag också det. =) Hoppas jag drömmer mer om henne, och får lära mig mer. MHV/ Elin

Hej Elin! Jag uppfattar hennes hy mer som "när man varit brun på sommaren och färgen börjar försvinna".Om du förstår vad jag menar. Ja jag tror det är samma kvinna. Att hon visar sig i två olika kläduppsättningar/frisyr är (vad jag får sagt) för att påpeka/visa hur hon såg ut då hon levde och hur hon ser ut eller…vill visa sig som ande. Jag blev mer fundersam över att hon(som faktiskt säjer sig vara din vägledare då hon inte använder ordet guide)visade sig så gammal. Guider brukar oftast visa sig "från sin bästa ålder" och oftast är det i ca 30 -35 års åldern. Men nu har jag fått det förklarat med att: "för henne och hennes folkstam och traditioner är ålderdom något vackert och något hon är stolt över därför visar hon sig som den äldre kvinna hon var/är osv och att ålderdom är lika med vishet och kunskap då den äldsta kvinnan i stammen är den mest respekteradea av andra i stammen". Eftersom hon säjer att du varit hennes systerdotter så måste du då ha levt i någon slags inianstam. Hon visar en bild av "den stora kontinenten" som jag tolkar som amerika.Slutet av 1600tal. Jag kan inte så mycket om indiansk historia men det borde väl gå att kunna forska på internet om du har intresse för det. Det jag tycker är intressant är att ni redan kommunicerat, även om du uppfattade det som en dröm. Om du ber henne, kommer hon nog dyka upp fler gånger och då kan du ju försöka bestämma dig för att både kunna ställa egna frågor till henne samt komma ihåg vad som säjs. Sådant kan man träna på. Ha en penna och skrivblock vid sängen så du är redo att föra anteckningar direkt när du vaknar.(Ju mer man vaknar-ju mindre minns man).Då kan du ju fråga henne själv "vad som helst". Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *