Vem är det ?

Hej ! Jag undrar vem det är som huserar i min mammas och pappas hus. Vi är många som känner en närvaro i huset. Speciellt i ett rum på övervåningen och hallen mellan kök och tvättstuga. Den som påverkas av allt detta mest är dock min mor. Lampor tänds och släcks, dörrar öppnas, saker trillar ned från väggar, stereon går på av sig själv, det är någon som ropar hennes namn och för bara någon vecka sedan blev hon puttad i trappen. Min mamma är för rädd för att ta hem ett medium men undrar vem det är. Personligen tror jag det är flera. Det jag undrar är kan du hjälpa oss se vem eller vilka det är och vad de vill henne. Ska väl också säga att hon sett en mörk man stå vid hennes säng vid flera tillfällen och förvarnat henne att något skall hända. Dagen efter har något allid hänt såsom tex min morfars hjärtinfarkt. Uppskattar verkligen ett svar. Vi behöver hjälp. MVH Mia

Hej Mia! Jag måste ärligt säja att det hade varit lättare att svara på din frågeställning om det hade varit din mor själv som ställt frågan då jag spontant uppfattar att de energier som finns i huset är mest intresserad av henne. Jag får nämligen ingen länk till henne eller huset genom dig. Vad jag kan uppfatta så bär din mor på en rädsla för det övernaturliga vilket sätter henne i ett utsatt läge för enerverande andar. De vill ha uppmärksamhet och oavsett om de är vänligt sinnade och vill väl så "drar hon all närvaro över samma kant" och vill inte ha med det att göra. Alla energier blir störande. Hon vill bara vara ifred och ha lugn och ro och de vill ha hennes uppmärksamhet!Lika med "konflikt".Förstår du vad jag menar? Ju mer hon förnekar dem,ju ihärdigare kommer de bli i sina olika sätt att få hennes uppmärksamhet. Det bästa för din mor vore att konfrontera sin rädsla eller obehag för detta område,fatta mod och sätta gränser."Slå näven i bordet" och våga säja ifrån när de stör och våga lyssna när de faktiskt vill väl. Tror du att du kan få henne att skriva själv? Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *