Ang. min kille och tidigare upplevelser inom det paranormala

Jag är en tjej på 19 år som för nuvarande är ihop med en kille som jag varit ihop med i snart 3 år. Han är ett år yngre än mig och ska gå ut gymnasiet till sommaren. Han har problem med sina studier och jag undrar om han kommer gå ut skolan i vår? Vad tror du? Jag hoppas så att han ska vakna upp ur de deprimerande och neråt tankar han har och att mitt stöd ska hjälpa honom så att han orkar och lyckas med sina studier. Är så orolig. Och jag är så kär i honom och undrar verkligen om han och jag kommer hålla ihop hela livet eller så länge vi kan iallafall? PS. För ganska många år sedan upplevde jag spökerier i form av beröring, någon som lekte med mitt hår och kändes nära varje gång jag var ledsen. Var detta min farfar som kom på besök för att trösta mig när jag hade det dåligt? Kramar och tack på förhand för svar! 🙂

Hej! Vad gäller kärleken så är den stark men han är svag i sitt sinne och inre tyvärr. Ser ut som om han fixar sina studier men med nöd och näppe. Vad gäller tid säger jag inget då det är något mellan er och något som jag inte kan se just nu. Låt tiden gå och se vilken väg ni väljer. Det var din farfar.:) Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.