Ang. tidigare liv

Hejhej Evy! För ett år sedan skrev jag till dig om du kunde ta reda på nåt om mitt tidigare liv och du svarade att du skulle vilja veta lite mer om mig för att kunna göra det, så nu ska jag skriva lite om mig själv! Jag heter Henrica, men kallas Henny ibland. Jag är en fjortonårig ganska lång tjej med rött hår och blåa ögon. Jag är en ganska färgstark person och jag gillar att ta foton, måla och att skriva, även fast jag inte gjort det på ett tag nu. Jag blir väldigt lätt ledsen. Jag har två systrar och en bror. Min bror och min ena syster bor i en annan stad, vilket är jobbigt. Min mamma och pappa är fortfarande gifta och dom är sjukt roliga. Hoppas att det räckte och att du kanske får fram något om mitt tidigare liv. Sen undrar jag om man har samma familjemedlemmar i alla liv? Jag gillar inte tanken på att dethär kan vara sista&enda gången jag varit i den familjen jag har nu. :/ Tacksam för svar!

Hej Henrica! Jag får fram en del liv hos dig och ett av dem är som konstnär- vet inte om du var konstnär eller om du levde med en som var det. Fattigdom, kultur och konst präglade ditt liv och jag känner det som en hamnstad i England under den senare delen av 1800-talet. Ett färgstarkt liv och fattigt. Det är svårt att se om ni levt tillsammans tidigare då jag inte har namn mm. När du kommer till andra sidan är inte dina tankar som de du har så lev i nuet och tänk inte på vad som händer om hundra år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *