Ansikte i fönstret

Det här hände i lördags då jag och min familj skulle kolla på Melodifestivalen. Det var bara typ fem minuter kvar till programmet skulle börja och jag gick ut i köket för att hälla upp chips i en skål. Nu är det så att i vår lägenhet så har vi glasfönster mellan hallen och köket, och det var nästan kolsvart i hallen förutom ljuset från TV:n som sken in svagt. När jag hade hällt upp chipsen i skålen och skulle gå ut så stelnade jag till av skräck: jag såg ett vitt ansikte i det mittersta fönstret, och det gled upp jättesnabbt och tittade på mig i kanske två sekunder sen gled det ner igen! Ansiktet hade inga speciella drag men man såg att det var format som ett huvud och en hals. Jag blev helt paralyserad av skräck och sprang in i vardagsrummet så fort jag kunde. "Vad är det?!?!" sa min mamma när hon såg min panikslagna min. Jag berättade vad jag såg och dom vart lika rädda dom. Jag kommer aldrig kolla in i det fönstret igen när det är mörkt. Ville spöket skrämma mig eller bara få uppmärksamhet? Varför gör spöken så??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *