Ja har jävlats med ett spöke!

Haha, jadu nu ska jag berätta en välldigt konstig sak! Jag bor i ett hus med mamma, pappa och min lillasyster som är byggt på 1970-talet. Vi har bott där i 17 år och vi är väldigt vana vid alla spökerier som pågår där, som sagt, jag är inte så jätterädd. Detta hände mig 2 dagar sen. Mamma o pappa var på möte vid 10 tiden på morgonen då jag stannade hemma från sokolan pga halsont. Jag gick in i badrummet och skulle borsta tänderna då en korg från skåpet ovanför mig kastas ner. Jag skrattar till och lyfter upp korgen igen. Efter 5 sekunder så kastas den ner igen. Då börjar man ju tänka till, så jag ställde mig på en pall och kollade upp i skåpet och det var helt tomt där (förutom korgen då som jag ställde upp igen) Sedan så hände det inget. Jag som är hyper av mig börjar jävlas med fenomenen som kastade ner korgen. jag säger – Jaha… Så du tröttnade på korgen, vad blir här näst? Jag hinner inte ens säga klart de jag tänkte säga så kastas korgen ner på mitt huvud. Då blir jag lite rädd och går där ifrån (småskrattar lite) nu har jag retat upp honom och nästan är livrädd pga att jag retat upp han och aldrig kommit så nära en fenomen. Då det hände, jag skulle gå in på toan och städa upp efter allt jag hållt på med där så var det verkligen en så tung kraft vid dörren så jag inte kunde gå in där, man blev nästan helt yr. Då bestämde jag mig för att gå till skolan iallafall. Hehe, det är inte den ända saken som hänt i vårt spökhem (som jag kallar det) men jag vill bara säga att.. Jag har jävlats med ett spöke, men ett tips, om du vill testa så rekommenderar jag att du är spökvan, annars tror jag du svimmar! Som tur är fenomenen i vårat hus är inte så farliga. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *