Ansiktet på fönstret

Min syster, jag, en kompis till mig och min systers pojkvän va hemma själv hos mig en kväll. Vi ar ett ganska stort hus. Typ tre våningar. (om man räknar med 5 trappsteg upp till vardagsrummet:P) Vi satt på under våningen och kollade på sktäckfilm i vardagsrummet. Min kompis ville gå på toaletten och frågade om jag kunde följa med. För hon ville inte gå själv. Så jag hängde på. Hon va inne ganska länge och jag frågade om hon va färdig, men ingen svarade. Vad konstigt tyckte jag. Så jag låste upp och gick in. Hon stod med ryggen mot mig. Jag frågade henne vad hon gjorde. Hon svarade inte. När hon vände sig om va hon helt vit i ansiktet. Jag blev skiträdd och hoppade till. Hon pekade mot fönstret, och jag kollade dit. Och så såg jag ett ansikte ett kritvitt ansikte jättenära fönstret. Jag tog min kompis hand och slet ut henne och vi sprang upp till min syster och henes pojkvän. Jag har aldrig blivit så rädd..!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *