Är det andar eller en slump?

Hej! Jag har varit med om en del märkliga saker, senast nu runt jul då någon verkar ha velat uppmärksamma mig på brandrisker. En teckning som min son gjort trillade ner från köksväggen rakt mot ett ljus som jag precis var på väg att tända. Om det varit en minut senare så hade allt tagit eld antar jag. Hade inte tänkt på att teckningarna kunde trilla ner mot ljusen på borden, så det blev en bra tankeställare. Jag tänkte att det kan inte ha varit en slump, vad tror du? Ungefär två veckor senare hade jag varit lite slarvig och haft ljus tända oövervakade, på natten efter började min sons playmobil-brandbil att blinka och gjorde det under en timme. Helt oförklarligt, den hade inte blivit rörd på flera veckor eftersom den står högst upp på hyllan. På morgonen kollade vi om batterierna tagit slut eftersom den blinkat så länge, men det hade de inte. Jag är väldigt nyfiken på om det är andevärlden som gjort detta och vem i så fall… Varma hälsningar Tiram

Hej Tiram! Det är någon som är rädd för eld och därför varnar dig, ta varningarna på allvar. Känns som en äldre man, krökt i ryggen, smal, rynkig, tunnhårig, glasögon. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *