Är det andebesök ??-Fråga besvarad 2014-09-24

Hej.
Min son har vid flera tillfällen upplevt att han har besök i sitt rum . Han beskrev vid ett tillfälle att han blev fasthållen i sängen kunde inte röra benen inte heller ropa , han såg ingen men kände andetag i sitt öra . Natten därpå hade han sin mobil på inspelning och vid 2 tiden på natten hör man att någon/något knackar på hans dörr det är 3 tydliga knackningar och sen går någon in i rummet man hör steg och andetag som sedan lika plötsligt upphör. Han upplever detta som obehagligt eftersom han upplever att han inte kan röra sig eller ropa på oss. Vår dotter såg vid några tillfällen som hon beskriver det en man som satt i fotändan på hennes säng. Jag själv upplever ofta att jag inte är ensam utan har någon bakom mej eller ser en skugga i ögonvrån. Vårt hus är byggt 1924 och har gått i arv i familjen vi undrar självklart vad det är som rör sig i huset är det någon gammal släkting eller någon/några helt andra .

Fråga besvarad 2014-09-24

Hej!

Eftersom jag kan uppfatta att det pågår en hel del aktivitet eller “spökerier” i ditt huset som du och din familj  bor i så kan jag känna att det mest rätta jag kan göra är att ge dig rådet att ta kontakt och ringa och prata med ett seriöst medium som kan göra ett besök hemma hos dig och verkligen lösa problemet på plats en gång för alla. Det är inte meningen att din son ska bli störd av andeväsen på detta sätt och inte heller din dotter. Den här anden  som dina barn ser och som  jag kan känna har tagit väldigt stor plats i ditt hus hör till husets historia och har av olika orsaker jag inte kan förstå börjat att ta mer plats än det är bra för dig,barnen och din familj. Jag kan förstå om du till exempel  har börjat känna dig mer trött än tidigare  eller om du vaknar mitt i natten eller på konstiga tider mitt i natten som du inte brukar annars eller kanske att du upplever att du eller någon i din familj har börjat känna av mer trötthet, huvudvärk, energilöshet, rastlöshet i kroppen och värk i leder som kan påminna om träningsvärk eller växt värk. Alla dessa symtom kommer från denna ande. Jag känner absolut inte att det är en “ond” eller ens negativ ande av något slag. Det är inte vad jag skriver utan det handlar om en ande som plötsligt börjat ta för mycket plats och fyller för många rum i ert hus med sin energi vilket kan påverka er hälsomässigt och i stället för att låta detta fortsätta tills det BLIR ett stort problem så råder jag dig i all välmening att kanske lägga pengar på att be ett seriöst medium att komma hem till dig och se till att rensa ut och neutralisera energin i ditt hem och framförallt kan det vara på tiden att sända hem denna ande dit han hör hemma. Till andra sidan så han får komma hem till sina nära och kära.

Jag sänder några länkar till svenska sidor med registrerade och seriösa medium och du kan se om du hittar någon i just ditt län och i din stad.
Lycka till och hör gärna av dig igen och berätta hur det går.

 

http://www.hittamedium.se/medium

http://sverigesmedium.se/sveriges-medium/

http://www.creativexperiences.com/svenska/start/mediumregister/

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *