Är det ärftligt att vara synsk?

Hej. Jag min mamma va inte hemma igår bara jag och min storebror va hemmma. Han satt och spela gitarr på sitt rum och jag va i köket. Jag skulle fixa lite mat så fråga jag om han ville ha jag ropde. Fick inget svar så jag gick in hans rum och ingen där ? Jag låte in mig på toan och satt där hörde massa ljud ! Varje gång jag är ensam hör jag saker som aldrig jag hör när dom är hemma. Det känns som om något förföljer mig , detta pågick även när jag bodde i mitt förra hus. Är de ärftligt att vara synsk / medium / övernatliga saker ? Tacksam för svar

Hej Josefin! Om det finns fler i din släkt som är sysnka,medium osv så är chansen rätt stor att fler i den släkten "ärver" att vara öppen på olika sätt. Ibland kan det finnas en gammelmormor som varit tex synsk och då kan både barn eller barnbarn få liknande "gåvor". mVH EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *