Är det ett spöke?

Hej! Jag köpte i somras ett litet hus på landet som jag ska ha som sommarhus. Det har alltid varit bra stämning i huset tycker jag och förra ägaren som haft huset i 40 år sa att hon inte känt av något konstigt. Dock har det hänt några saker som fått mig att börja undra… I somras la tvn bara av helt plötsligt när jag satt och tittade, exakt kl. 00.00. Nu har jag hållt på och renoverat och la allt ris och spaghetti på sängen för några månader sedan. Några veckor senare upptäckte jag att påsarna var tomma. Jag trodde att mössen ätit upp allt och tänkte inte mer på det. Tills förra helgen, då jag öppnade en kökslåda och där låg spaghettin och riset uthällt?! Lådan stängd. Efter det hittade jag även tepåsar nerslängda liksom bakom lådan, och kartongen var kastad på golvet. Är det någon som varit inne i huset eller är det ett spöke? Vidare kan sägas att sist jag sov där prasslade det något otroligt ute i köket men trots att jag verkligen smög ljudlöst för att se vad det va så stoppade det på en gång jag reagerade. Vad är detta? Har jag anledning att vara rädd? Hoppas verkligen inte det för jag vill verkligen våga vara själv där ute. Jag är väldigt tacksam för svar!

Hej Lin! PÅ det du berättar och beskriver så kan man ju onekligen tycka att det låter som om du har besök av en ande men faktum är att när jag länkar till dig eller platsen så är det ingen som framträder,jag uppfattar inga spår av energier och känner ingen närvaro. Min spontana fundering blir då om du inte fått något djur som hittat en ingång in till huset,typ en grävling eller någon slags gnagare som ställer till oreda och gör alla dessa hyss som du upplever som fenomen??? Om du upplever mer oförklarliga saker eller liknande så tycker jag givetvis att du kan höra av dig och skriva igen! så får jag göra en ny länkning. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *