Är det han vi tror?

hej! Jo det är så att ända sen min kille flyttade in i den här lägenheten i Bollnäs har både han och hans mamma, och nu jag känt en närvaro, även sett en svart skugga stå och titta på en lite varstans i lägenheten. Vi tror det kan vara en man som dog här och som var alkoholist. Är det han eller ngn annan och isf vem? Hur gör vi för att få bort personen då jag känner mig otrygg att gå upp om nätterna! Vore jätte tacksam för svar! Mvh carina

Hej Carina! Jag kan uppfatta energin av en ande som heter Benjamin(men har något annat smeknamn jag inte kan tyda). Han verkar vara allmänt förvirrad men verkar på något sätt ändå förstå att han dött även om han inte förstår vad han ska göra nu."Vad gör jag nu då" är frågan som dyker upp om och om igen. Jag får inga klara svar hur han dog eller varför eller om det är den ni hade mistankar om. Det bästa vore att be ett medium komma hem till er och hjälpa denna ande till andra sidan,för jag får inte uppfattningen att han vill vara kvar där han är utan vänta "på något mer". Annars kan ni själva göra såhär: Tänd ett vitt stearinljus som symboliserar en öppning till andra sidan.Inled med Fader Vår,sedan kan ni säja följande: "Vi ber den Högste rätmätige skaparguden sända en Helig ljusängel att omsluta denna ande i villkorslöskärlek och upplösa all negativ energi i den Heliga Andens vita ljus,som håller denna ande kvar här.Låt din Heliga Ljusänglel visa honom vägen till andra sidan.Det är vår önskan.Må så ske." Detta kan hjälpa denna ande till andra sidan och ni får lugn och ro. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *