är det min pappa?

Hej. Tack för en jätte intressant sida. För ca 2 år sen dog min pappa under ca 6 månaders sjukdom. två eller tre dagar före han gick bort fick jag reda av min äldre syster att min pappa var riktigt då menar jag riktigt ledsen för att lämna min själv. Vi hade en jätte bra kontakt. För några månader sen flyttade min mamma som bodde med min pappa till en mindre lägenhet i samma hyreshus.I dag pratade jag med dom nya hyresgästerna som flyttade in och dom frågade om vi hade haft något skåp i lägenheten. Jag frågade varför dom undrade det. Jo det kommer ljud av en lucka som stängs han dom har kollar alla ljud och alla luckor i hela lägenheten utan att hitta just det ljudet. Jag har funderat mycket på vad det kan vara han gör dessa ljud i från. Sen var det deras största dotter som anklagade pappan i familjen att han skulle ta henne på huvudet/nacken. Men vad dom inte har en aning om är att just i det rummet barnen ligger i dog min pappa. Jag och mamma har pratat om det kan det vara så att pappa letar efter oss?. Jätte tacksam för svar

Hej! Din pappa letar efter er! Han känner sig vilsen och därför försöker han visa att han finns genom att göra ljud för sig. Sätt dig ner i lugn och ro och kalla på honom. När du ser honom tala om för honom att hans fru har flyttar och att han inte behöver leta mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *