Har dom gått över?

Hej jag har två nära släktingar som jag undrar över , min farfar hette ulf (kallades uffe) han dog i canser… när han dog saknade jag honom inte lika mycket som nu… min pappa säger att han har vart och spökat hos pappa , han spelade musik i sitt liv… Har han gått över till andra sidan? Min andra släkting skulle vart min syster , jag skulle haft två lillsystrar som skulle vart tvillingar men den ena dog… det känns som hon styr mitt liv. är det så? Jag skulle vara väldigt tacksam för svar! mvh /moa

Hej Moa! Du styr själv över ditt liv och ingen annan! Minns detta och lev ditt liv utan att styras av någon! Din farfar har gått över men kommer och hälsar på då och då. Han säger att det är okej gumman.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *