Är det mitt kall i livet att rädda djur som far illa?

Hej! Jag jobbar med hemlösa katter. Har alltid ömmat för djur som farit illa. Det kan ju vara ett stort problem att resa utomlands, och se djur i misär. Försöker välja länder att åka till som har en dräglig syn på djurhantering. Brukar be en bön för dom jag träffar på. Nu till mina frågor. Jag kan känna ibland att det är någonting vid mig, känns som olika djur,stämmer det? Vilka är dom i sådana fall? Ibland är vi tvugna att avliva vissa katter som har det svårt, känns inte rätt att bestämma mellan liv och död. Gör jag rätt? En sista fråga. Är det mitt kall i livet att rädda djur som far illa? Har jag någon skyddsande som hjälper mig? Kan jag be någon ande om hjälp med djuren jag träffar på? Oj vad frågor det blev, hoppas du kan svara på nån i alla fall, skulle bli väldigt glad då. Tack på förhand. Jessica

Hej Jessica! Ja, djur uppskattar dig och du uppskattar och ömmar för djur. Jag måste börja med att berömma dig för att du ägnar dig åt en sk "bortglömd men mycket viktig sysselsättning" detta att hjälpa hemlösa katter/djur som far illa.Det ska du ha en eloge för!!! Du kanske inte får så många tack av människor, men fyller en viktig funktion för dessa djur som jag personligen anser vara lika viktiga och ha samma värde som människan. Jag anser att vi människor har missbrukat våran roll att sk förvalta jorden och ta hand om våra djur. Därför ska du vara stolt över dig själv att du gör detta för djuren! Ja det är en del av ditt kall. Det du skulle kunna bygga på är faktiskt ngn form av vetrinär eller djurvård/djurskötar utbildning, så du får mer kött på benen,mer kunskap och kan ägna dig åt mer avvancerad hjälp,kanske för ngn speciell art som är utrotad eller för att kankse jobba utomlands för att förbättra djurs villkor. Fundera på saken.Att göra detta tll ett heltidsarbete. Ja du har flera djur omkring dig och då även djur som du tagit hand om som sedan avldit eller avlivats. Dessa har full tillgång till andra sidan men vissa väljer frivilligt att finnas runt dig pga att de vill hjälpa dig och för att de är tacksamma för att du hjälpt dem. Jag har en vätte vid min sida som ibland brukar hjälpa mig i djurfrågor och enligt honom är du "känd bland dins stads katter och djur". Förutom dessa olika avlidna djur finns även vissa sk totem djur varav leopard är en,svart panter en annan och småfåglar.(Jag kan ej deras arter.) Den mest synliga är en liten men halvvuxen rödgul tuffsig katt,en hona.Hon finns kring dig ständigt.Kanske minns du den? Även en stor grå lättrandig hane som är mer misstänksam och äldre. Vätten ger mig ett råd att föra vidare till dig angående avlivning.: Det du kan göra innan en katt ska avlivas är att ta ett par minuter och berätta för katten vad du tänker be dem/vetrinären osv göra och varför. Nu är det så att katter oftast förstår ändå och många har ändå varit tacksamma för att slippa lidande. Vissa har inte alltid förstått så,gör till en vana att alltid förklara för katten,se den i ögonen och förklara tydligt. Den kommer förstå. Detta låter antagligen helt bisarrt i vissas ögon men min motfråga blir då "varför inte"?. Jag har personligen haft katter som jag varit tvungen att ta till vetrinären för avlivning. Jag har förklarat för katten,haft den i famnen,sett i kattens ögon,gett sprutan och sedan har katten sett i mina ögon tills lämnat kroppen.En mycket sällsam ledsam upplevelse att uppleva men då känner man att man gjort det i samförstånd med katten. När du möter orättvisor för djur och vill be om skydd och hjälp för dem finns en speciell ängel för detta. Jopiel. Denna ängel brukar hjälpa när det gäller att ge djur tröst,mod,ork,healing,lugn och skydd. En väldigt mild och lågmäld ängel. Vid din sida finns även naturväsen,får jag sagt,men dessa vill inte visa sig här och nu så jag kan inte bekräfta att det är så. Vid din sida finns även en äldre kvinna som har samma signatur som dig och verkar vara en släkt från din mors sida. Hon visar sig med ljusgrått,nästan vitt lockigt hår till axlarna. Hon är ca 1.65-1.68 lång och är lite ihopsjunken pga ryggen. Hon har en käpp. Runt halsen en guldberlock som syns väl. Denna kvinna älskar djur och hjälper dig att kommunicera och förstå djur mer tydligt.Hon kan "prata" med t.e.x katter. Jag tycker du ska utveckla detta med att hjälpa djur så det blir ditt arbete på heltid.Fundera på dina möjligheter kring detta. Lycka till!!! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *