Är det någon där eller där jag är?

Jag får ofta kalla kårar när jag ska gå ner i min serbos källare det är som om någon är med mig där nere. Känner aldrig så på övervåningen men vid ett tillfälle när jag stod o bakade på mellanvåningen såg jag någon i ögonvrån det såg ut som en påklädd människa men så fort jag vände mig om så försvann det. Huset är gammalt och jag har läst de gamla kokböckerna som följde med huset samt gått igenom en del gamla handarbeten som låg i en låda i källaren som alltid bara legat där. Det var efter detta som jag började känna såhär, nu är det så att det är inte bara hemma hos honom det är så här kylande kusligt ibland utan även numera när jag är hemma hos mig själv särskilt vid ytterdörren när jag är inne på toan, har jag någon med mig hem sen jag träffat på nåt hos min serbo eller vad är det jag känner och vem eller vilka är det i så fall?

Hej Jeanette! Den energin du kände av är från en äldre kvinna som är huvudägaren till framförallt handarbetena.Eftersom hon inte varit på andra sidan och vänt, så upplever du hennes närvaro kylig och därmed obehaglig. Ja det verkar vara så att denna kvinna har kopplat sig på din aura och även följt med hem till dig och kan, genom att "haka sig fast" vid dig följa dig mellan de olika platserna. Anledningen att du upplever kylan mer vid ytterdörren är för att hon helst stannar där då hon känner sig obekväm i den nya miljön som för henne är okänd. Vad jag förstår blev hon uppmärksam på dig då du gick igenom hennes saker. Även om jag kan förstå att hennes kyla känns både påträngande och obehaglig så uppfattar jag henne ändå inte just obehaglig. Det du kan göra är (om du upplever att hon är kvar hos dig) be henne följa tillbaka dit hon ska vara och be henne stanna där. Det kan räcka med att vara tydlig! Om du känner att du vill "bli av med denne"/hjälpa denne till andra sidan, så finns det lösningar jag kan ge som tips. Är du intresserad av detta får du återkomma då du inte nämner något om det. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *