Vem var denne?

För ett tag sedan blev jag utsatt för något övernaturligt…som började med att jag pratade i telefon, på kvällen, och plötsligt kände jag av någon sorts aura/kraft…och kort därefter såg jag att en del av omgivningen blev suddig…och då började rädslan ta vid. Plötsligt såg jag att nycklar som hängde på min dörr rörde på sig och en vit skepnad av en gammal man uppenbarade sig. Han stod där och tittade åt mitt håll hela tiden, och jag kunde knappt tala i telefon, då han dessutom sa åt mig att jag inte fick prata i telefon för då skulle något hända. Jag lade på. Personen ringde till hemtelefonen och fick en i huset att lämna telefonen till mig i rummet, och då kände jag att auran av "mannen" försvann. Sedan dess har jag inte känt något men jag undrar ändå vem det kan ha varit och vad han eg. ville?

Hej Maria! Eftersom denna energi inte är kvar hos dig här och nu kan jag inte få några tydliga svar av den ande du upplevde dig ha närvarande. Jag får däremot sagt att det var ett besök från en man som bott i huset tidigare. En man med nästan vitt hår som blev mycket gamal. Jag får tyvärr inget namn eller årtal. Jag får heller inga svar på varför han dök upp eller varför du upplevde detta som en varning. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *