Är det "någon" eller inbillar jag mig bara?

Ser att andra frågat om "pirrningar" och jag har också känt av sånt. Speciellt på vänster sida av huvudet (känner av det i skriavande stund också). Har även känt att "någon" gjort ett "fingeravtryck" på min vänstra hand, dvs känslan av att någon osynlig pekat eller satt sitt finger på mitt. Är det "någon" eller inbillar jag mig bara?

Hej Laila! Just detta med att man kan känna att det pirrar på huvudet på en sida är vanligt vid närvaro av antingen ens guider eller när man har ngn annan ande i sin närhet som vill visa sin närvaro. Man kan riktigt känna hur håret rör sig som om det vore electriskt eller att det bubblar och pirrar som kolsyra på huden på ett ställe eller som rör sig. Man kan även känna värme på en sida tex bakom ryggen och då kan man ha en guide eller en nära anhörig eller vän som ställt sig nära en. Men man kan även uppleva pirr på hjässan pga ens kronchackra ativerats och öppnats. Om du tex sitter och läser om andliga eller paranomla saker som du försöker förstå och är nyfikna på så aktiveras din kronchackra på hjässan som är den det chackra som står för andlig medvetenhet. Av det jag kan uppfatta så gäller båda alternativen dig och du inbillar dig inte. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *