Är det någon här? 2

Hej. Jag ställde en fråga till dig i höstas. Glömde det fram tills nu. Jag vill tacka för ditt svar. https://www.spokwebben.se/default.asp?pageID=6&storyID=15140 (min fråga) jag har några följande följande frågor om du skulle kunna svara på dem. Du skrev min son har många guider vid sin sida. Vad är en guide? Varför berättar de saker för min son? Vi har nu flyttat till en annan lägenhet. Och han har igen börjat prata om spöken. Men även mycket om monster. Är det nåt jag bör ta på allvar eller är det en produkt av hans livliga fantasi? Kan du se om det här är ett säkert hem för min son? Ifall han kanske kan komma att må dåligt av att bo här. Sedan undrar jag lite över min skyddsängel. Hur kan man ha en ärkeängel som skyddsängel? Hjälper han mig på någevis? vänliga hälsningar Elisabet

Hej Elisabeth! Du bör ta din son på allvar då det är "spöken" han ser och pratar med och de vill honom inget illa de vill bara prata. Monstret är någon som skadades vid födseln och är vanskapt och ser därför ut som ett monster men kan du förklara för din son så blir det bättre. Vi väljer inte våra beskyddare de väljer oss! Varför en ärkeängel blir en skyddsängel kan endast de svara på men som jag får förklarat är det änglelns kunskap och vetande som styr skyddet av människan. Ber du din ängel om hjälp får du svar men du får försöka se de tecken som kommer eller helt enkelt fråga en änglaviskare om hjälp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *